eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Rendhagyó módon temetik el L. L. Junior kisfiát

A nyilvános szertartás péntek délben lesz a Fiumei úti sírkertben.

L. L. Junior az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy kisebbik gyermeke, Dávid temetése pénteken lesz. A kisfiút még szombaton gázolta halálra egy autó Zuglóban, amikor a lámpa tilos jelzése ellenére az úttestre szaladt, és a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az ismert zenész most a közösségi oldalán jelezte, hogy a Fiumei úti sírkertben délben kezdődő nyilvános szertartásra várnak mindenkit, de a család arra kéri a vendégeket, hogy a búcsúztatásra fehér ruhában érkezzenek.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×