INFORÁDIÓ 
2020. február 28. péntek
Ákos, Bátor

l. l. junior

baleset

temetés

fiumei úti nemzeti sírkert

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Rendhagyó módon temetik el L. L. Junior kisfiát

Infostart

A nyilvános szertartás péntek délben lesz a Fiumei úti sírkertben.

L. L. Junior az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy kisebbik gyermeke, Dávid temetése pénteken lesz. A kisfiút még szombaton gázolta halálra egy autó Zuglóban, amikor a lámpa tilos jelzése ellenére az úttestre szaladt, és a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az ismert zenész most a közösségi oldalán jelezte, hogy a Fiumei úti sírkertben délben kezdődő nyilvános szertartásra várnak mindenkit, de a család arra kéri a vendégeket, hogy a búcsúztatásra fehér ruhában érkezzenek.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018