eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Police.hu

Eltűnt három kisgyermek Mezőkövesden, körözést adott ki a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a Lakatos testvérek megtalálásához.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Lakatos Csaba Kálmán 4 éves, Lakatos Liliána Paula 3 éves és Lakatos Noel 11 hónapos szentistváni lakosok eltűnése ügyében.

A rendőrség a Mezőkövesdi Járási Hivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályának 2019. április 11-én tett bejelentése alapján keresi a Lakatos testvéreket, akiket édesanyjuk küldött eddig ismeretlen helyre. A gyermekek tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a keresett gyermekekkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×