INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

anna and the barbies

zaklatás

bíróság

büntetés-végrehajtás

Öngyilkos lett a börtönben a magyar énekesnő zaklatója

Infostart

Börtönében kísérelt meg öngyilkosságot Pásztor Anna énekesnő elítélt zaklatója, akit ebben előbb megakadályoztak, ám kórházba szállítása után életét vesztette.

A büntetés-végrehajtási őröknek sikerült közbeavatkozniuk, így a férfit kórházba szállították - értesült a Blikk, ám a BVOP kisvártatva közölte, a férfi kórházba szállítása után meghalt.

A férfi hónapokon keresztül zaklatta egy közösségi oldalon az énekesnőt, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies koncertjére.

Letartóztatása után, a tárgyaláson Jozef. P. bocsánatot kért a zenésztől. A bíróság módosította ellene a vádakat: úgy döntöttek, hogy változtatni kell a vád minősítésén. Amiatt, hogy a férfinál kés volt – továbbá a korábbi üzenetei tartalmát is figyelembe véve –, a bíróság szerint a férfi Pásztor Anna életére akart törni. Ezért a bíróság szerint emberölés előkészületére kell módosít a vádat a zaklatás helyett, az ügyet pedig egy másik bíróság tárgyalja majd.

A vádlott megdöbbent, láthatóan összezuhant, de megértette, amit a bíróságon közöltek vele.

(Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is.)

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018