eur:
393.33
usd:
367.64
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Poloskákkal árasztotta el az önkormányzat épületét egy elégedetlen ügyfél

Újra megnyithatták azt az amerikai önkormányzati épületet, ahol egy elégedetlen férfi a múlt héten több mint száz poloskát engedett szabadon.

A férfi pénteken sétált be a Maine államban lévő Augusta önkormányzatának egyik épületébe, hogy segítséget kérjen a lakásában lévő poloskák eltávolításához. Mivel a lakásban már korábban végeztek rovarirtást, az illetékesek nem segítettek neki, hogy más otthonra leljen - mondta el kedden Matt Nazar városfejlesztési igazgató.

A férfi később a rendőrséggel közölte: azt akarta, hogy az önkormányzati illetékesek ugyanazt érezzék, amit ő érzett a lakásában - mondta az igazgató, és rossz helyre irányított, szokatlan dühnek nevezte az ügyfél reakcióját.

Az önkormányzat illetékesei remélik, hogy a rovarirtóknak sikerült elpusztítani az épületben elengedett valamennyi poloskát.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott arról, vádat emelnek-e a férfi ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×