eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Vérfürdőt rendezett néhány kutya Egerben húsvétkor

Kutyák öltek bárányokat a Szépasszony-völgyben - írja a Heol.hu.

Elszabadult kutyák egy Szépasszony-völgy közelében lévő tanyán három birkát megöltek, kettőt pedig olyan súlyosan megsebesítettek nagyszombaton, hogy kényszervágásukról döntött a tulajdonosuk.

Magát megnevezni nem kívánó forrásunk arról tájékoztatta a Heol.hu-t, hogy az ebek csütörtökön késő este jutottak be valahogy az egyébként gondosan elkerített területre, s ott 16 tyúkot megöltek, 2 birkát megtéptek. Ez utóbbi, életben maradt jószágokat az állatkórház vezetője, dr. Suszták Béla kezelte pénteken.

Az egyik húsvéti bárány Fotó: Ládi László

Az egyik húsvéti bárány Fotó: Ládi László

A kutyák szombaton támadhattak újra, s a pusztítást a tulajdonos vasárnap reggel észlelte. Egy fehér és egy fekete bárány esett áldozatul. Két birka pedig olyan súlyos sebeket kapott, hogy nem lehet mást tenni velük, mint kényszervágással megszabadítani a kínjaiktól. Az életben maradottak leltára így néz ki: egy birka, egy tehén és a tulajdonos kedvenc pulija.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×