eur:
393.82
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Matthew McConaughey filmes kurzust tart egy texasi egyetemen

Filmes kurzust tart Matthew McConaughey ősztől az austini Texasi Egyetemen.

A campus a közösségi médiában tudatta, hogy az Oscar-díjas színész visszatér egykori alma materébe, és náluk tanít ősztől Az éhezők viadala rendezőjével, Gary Ross-szal együtt. A bejelentés szerint a színész és a rendező 30 diáknak tart szemináriumot előre felvett videókkal. McConaughey és Ross a Harc a szabadságért című polgárháborús drámájuk forgatásáról számol be a kurzus résztvevőinek.

Az egyetem szerint a 46 éves színész legalább egy alkalommal személyesen is találkozik diákjaival a campuson.

A usmagazine.com értesülése szerint ezt a kurzust már tavasszal is felvehette néhány szerencsés diák, de akkor még nem volt kész a film, így nem állt rendelkezésre elegendő képanyag a forgatás kulisszáinak bemutatásához.

A Texasból származó McConaughey 1993-ban szerzett diplomát az austini egyetemen filmes, televíziós és rádiós tanulmányokból. Jelenleg is van lakása Austinban, és gyakran feltűnik az egyetem Texas Longhorns amerikaifutball-csapatának meccsein, motivációs videót is készített számukra.

A Harc a szabadságért című filmet egy hete játsszák az észak-amerikai mozik.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×