eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Elpusztult a világ legöregebb macskája

Elpusztult az a sziámi macska, amelyet Guinness Book of World Records a héten nyilvánított a világ legöregebb élő macskájának - jelentette szombaton az AP hírügynökség.

A Scooter névre hallgató állat március 26-án ünnepelte 30. születésnapját, a Texas állambeli Mansfieldben élt. Gazdája, Gail Floyd már születésekor mellette volt, és élete végéig gondozta. Szerinte Scooter hosszú életének az volt a titka, hogy mindig tevékeny volt. Szeretett új helyeket megnézni, és szerette az embereket. Scooter gazdájával együtt az Egyesült Államok 50 államából 45-ben járt, és Gail Floyd rendszeresen elvitte őt magával abba a nyugdíjasotthonba, ahol édesanyja él.

Scooter megért kora állatorvosa szerint 136 évnek felel meg egy ember életében.

A 30 éves sziámi macska nem minden idők legöregebb cicája volt, ezt a rekordot egy másik texasi macska tartja, amely 38 évig élt.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×