eur:
389.77
usd:
362.88
bux:
68087.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Eladó Marcello Mastroianni toszkánai villája

Eladó Marcello Mastroianni néhai olasz filmcsillag toszkánai villája, egy 18. századi épület Lucca közelében.

A színész két lánya, Chiara és Barbara hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy megválik a három emeletes villától - írta az olasz sajtó, amely tipikus toszkánai épületként írta le a 700 négyzetméteres házat.

A dombvidékre lélegzetelállító panorámát kínáló kúriát 1,2 millió euróért (376,5 millió forintos összegért) hirdették meg az interneten. A villa és a szobák, valamint a kilátás fotóit itt láthatja.

Az 1996-ban elhunyt színészóriás 1974-ben vásárolta a villát, ahol a nyarakat töltötte családja és kollégái, köztük számos híresség társaságában.

A kúriában van öt hálószoba, egy lakosztály kandallóval és toronnyal, biliárdszoba és szauna. A birtokhoz szőlőhegyek és olajfaligetek is tartoznak, ezeket azonban évek óta nem művelik.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×