eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Sokba kerülhet lelépni az esküvő elől

Félmillió eurót (132,7 millió forint) követel volt menyasszonyától egy olasz férfi, akit jegyese az utolsó pillanatban hagyott faképnél, az oltárnál.

A 32 éves római férfival április 17-én esett meg az elképzelhetetlen: menyasszonya az esküvő napján gondolta meg magát, a templomban fivére közölte a vőlegénnyel, hogy a nő nem akar férjhez menni, mert beleszeretett egy másik férfiba.

A papnak nem volt más választása, mint hogy közölje a hírt a meghívottakkal, és lefújja a ceremóniát.

A cserben hagyott vőlegénynek van miért benyújtania a számlát, ugyanis az esküvőt követő fogadást az egyik patinás római villába, a nászutat pedig a polinéziai szigetvilágba szervezték. A házasokat a menyasszony óhajai szerint bútorozott lakás várta.

A férfi most anyagi és erkölcsi károkozás címén követeli a tetemes összeget hűtlen ex-menyasszonyától.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×