eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Nem tud leszokni a férjhez "járásról" a betegeskedő sztár

Elizabeth Taylor kilencedszer is beevezhet a házasság révébe: celebhírek szerint az élő hollywoodi legenda az utóbbi időben nagyon közel került a nála több mint húsz évvel fiatalabb Jason Wintershez.

Brit lapok már korábban beszámoltak róla, hogy a pár 2007-ben Hawaiin töltött egy romantikus vakációt. A 49 esztendős Winters a közelmúltban lett a popsztár Janet Jackson menedzsere.

A manapság kerekesszékkel közlekedő és törékeny egészségi állapotú, 78 éves Taylor egyik közeli ismerőse a UsMagazine.com számára adott exkluzív interjúban beszélt arról a hét végén, hogy a díva és Winters valóban hosszú ideje szeretik egymást, de többet nem árult el a kapcsolatukról.

A pár nem óhajtotta sem megerősíteni, sem megcáfolni a házasságukról felröppent találgatásokat.

Taylor utolsó, nyolcadik házassága - amelyet egy építőmunkással kötött - öt évig tartott, és 1996-ban ért véget. A színésznő kétszer ment hozzá nagy szerelméhez, Richard Burtonhöz.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×