eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap

Így végzi az autó, ami nem tetszik a Top Gear készítőinek

Hetek óta tart a világ legnépszerűbb autós műsora, a Top Gear új évadának forgatása, és úgy tűnik, gazdasági válság ide vagy oda, a készítők nem engednek a színvonalból. Ezúttal egy Renault bánta, hogy nem felelt meg az egyik műsorvezető, Jeremy Clarkson igényeinek.

Lassabb volt a Belfast utcáin zajló versenyben, mint a Fiat 500-as, ezért minden bizonnyal csúnya véget ér egy Renault Twingo. Hogy pontosan mi történik a kisautóval, azt igyekeznek titokban tartani a Top Gear készítői, bár valószínűleg nem emiatt kapcsolnak majd a BBC-re a nézők, ha végre elkezdődik az új évad: az autós műsor műfajában a világon a legnépszerűbb a maga 350 milliós nézettségével.

A kis Renault sorsáról csak annyit tudni biztosan, hogy párszor meglóbálták egy daruról a belfasti dokkok felett, és többször egy komp oldalához csapták, ám hogy a vízben végezte-e, az majd csak az adásból derül ki. A Twingo-tulajdonosok azóta levelekkel bombázzák a műsor készítőit: legtöbbjük szerint egyszerűen érthetetlen, hogy miért kell autókat elpusztítani a szórakoztatás kedvéért.

Nem ez az első alkalom, hogy különféle autósklubok tagjai kirohannak a Top Gear három műsorvezetője, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond ellen: korábban a Morris Marina-tulajdonosoktól érkeztek ingerült hangvételű levelek a szerkesztőségbe, miután a készítők felgyújtottak egyet a szerintük pocsék típusból, majd később két másikra zongorát ejtettek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×