eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

Lopott szarvasmarha pottyant a motorháztetőre

Egy hatalmas szarvasmarha pottyant egy kínai autós motorháztetejére. Mint kiderült, az állat egy teherautóról lépett le, amelyiken éppen a piacra vitték harmadmagával. Ráadásul mind a három állatot lopták.

Igencsak megijedt az a kínai autós, amikor az autója motorháztetejére esett egy hatalmas szarvasmarha. A fekete-fehér állat mély horpadást ütött a kocsi elején.

Egy helyi lakos, aki szemtanúja volt az eseménynek, azt mondta, a szarvasmarha az autó előtt haladó teherautóról pottyant le. A teherautó nem állt meg, csak lassított.

A teherautó sofőrjét letartóztatták. A rendőrség szerint ugyanis az illető három marhát lopott el egy helyi gazdától, és épp a piacra tartott velük.

Viszont arra nem volt gondja, hogy az állatokat rendesen bezárja a platóra, így egyikük lelépett a teherautóról, és beleszállt az teherautó mögött haladó gépkocsiba.

Címlapról ajánljuk
A nagy német biztonsági csomag a Bundestagon átment, de a Bundesratban részben megbukott

A nagy német biztonsági csomag a Bundestagon átment, de a Bundesratban részben megbukott

Noha az ellenzők száma magas volt, a Bundestag pénteken elfogadta a biztonsági, illetve migrációs intézkedések szigorításáról szóló csomagot, amelyet az ellenzéki CDU/CSU és az AfD egyhangúlag elégtelennek tartott, a koalíciós szavazatok azonban elegendőnek bizonyultak a jóváhagyáshoz. A teljes törvénytervezet azonban egyelőre nem léphet életbe, a parlament felsőháza, a Bundesrat ugyanis kifogást emelt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×