eur:
389.55
usd:
361.92
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az elbocsátás oka: szex munka helyett

Mivel a szálloda középkorú hölgyvendégeivel múlatták az időt munka helyett, az összes férfialkalmazottját kirúgta a török riviéra egyik szállodájának igazgatója. Pelin Yucel ezentúl csak nőkkel hajlandó dolgozni.

Elbocsátották az összes férfi alkamazottat egy kis szállodából a török riviérán. Az ok: az uraknak több afférjuk is volt hölgyvendégeikkel.

Pelin Yucel, a turizmusból élő északnyugati Marmaris kikötővárosában található Image Hotel igazgatója elmondta: huszonhét szobás szállodája a továbbiakban csak női személyzetet foglalkoztat. A vendégek többsége brit és orosz turista.

"Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az eddig mindig rendesen viselkedő, figyelmes, illedelmes csapos egyszercsak egy brit vendégünk társaságában sétált ki a mosdóból" - panaszkodott a hotel igazgatója. A hölgy ugyan zavarban volt, de a csaposnak sugárzott az arca.

Hozzátette: "Minden évben ugyanazzal a problémával kell szembenéznünk. De a legutóbbi után elhatároztuk, a továbbiakban nem alkalmazunk férfiakat." Korábban pincéreit többször rajtakapta, amint középkorú vendégekkel múlatták az időt, az éjszakai recepcióst pedig sosem tudta elérni, mivel az mindig épp ágyba bújt valakivel.

Mint mondja, alkalmazottai csak arra vártak, hogy a náluk megszálló, idősödő angol hölgyek visszatérjenek a hotelbe az esti mulatozásból, hogy így könnyen elcsábíthassák őket. Egy héten egy vendéggel töltötték idejüket, majd kiszemelték a következő hölgyet. Ennek azonban már vége.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×