eur:
388.83
usd:
362
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Árulja szüzességét, hogy színésznő lehessen

Egy olasz modell, aki esküszik, hogy még nem volt szexuális kapcsolata, 1 millió euróért bocsátotta áruba y szüzességét.

A férfimagazinokban gyakran pózoló Raffella Fico 1 millió euróért, vagyis 250 millió forintért akarja eladni a szüzességét. "Már alig várom, hogy megtudjam, ki fogja kihúzni a pénztárcájából a pénzt, hogy megkaphasson engem" - nyilatkozta.

A 20 éves nő, aki tavaly az olasz Big Brother tévéműsorban szerepelt, azt mondta: a pénzt egy római ház vásárlására fogja költeni, és ebből fizeti majd a színészi tanulmányait is.

"Még nem tudom, milyen a szex" - vallotta be a modell az olasz Chi magazinnak adott interjújának. Ha pedig olyan férfi venné el a szüzességét, aki nem tetszik neki, hamar túlteszi magát rajtra.

"Ha nem teszik a férfi, iszom egy pohár bort, és elfelejtem" - mondta a Nápolyban születetett szépség, akinek családja is megerősítette: hiába gyönyörű a lány, még soha nem volt barátja.

Nem ő az egyetlen nő, aki áruba bocsátja szüzességét. nemrég egy 18 éves amerikai diáklány a Howard Stern show-ban bejelentette: 1 millió dollárért (170 millió forintért) eladja szüzességét, hogy fizetni tudja a tandíjat.

2005-ben egy szintén 18 éves perui modell bocsátotta magát áruba, hogy így segítsen családjának kifizetni az orvosi számlákat, azonban később meggondolta magát, és elutasította a felajánlott másfél millió dollárt (255 millió forintot).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×