eur:
400.67
usd:
367.12
bux:
74408.32
2024. október 14. hétfő Helén

Szörnyű részletek a brutális gyilkosságról: "Sírtam, míg feldaraboltam Carlát"

Rémes részletességgel számolt be a 17 éves Cara Marie Burke meggyilkolásáról és feldarabolásáról a tettet végrehajtó Mohammed D'Ali Carvalho dos Santos. A gyilkos a cellájából nyilatkozott a brit bulvárlapnak.

A 17 éves londoni lány maradványait egy bőröndben találtak meg Brazíliában, egy autóút közelében. A gyilkosát, a 20 éves Mohammed D'Ali Carvalho dos Santost hamar elfogták, és a fiatalember be is vallotta a tettet.

Cellájából nyilatkozott a brit bulvárlapnak. "Sírtam, amíg feldaraboltam Carlát. Három óra hosszat tartott. Azóta is rémálmaim vannak miatta" - mondta a gyilkos.

Santos akkor ismerkedett meg a lánnyal, amikor a kelet-londoni Hackney-ban élt. Két évig volt Nagy-Britanniában, akkor azonban lejárt a vízuma, és haza kellett térnie - Carla pedig vele ment.

Egy hete közös otthonukban összevitatkoztak - a veszekedés elfajult, és a fiatalember megölte a lányt. A holttestet betette a kádba - majd hidegvérrel elment bulizni.

A holttest eltüntetése másnapra maradt. Santos fogott egy hatalmas konyhakést, és feldarabolta a lányt. "Iszonyúan sok volt a vér, de a kádban csináltam, így könnyű volt eltüntetni a nyomokat. Muszáj volt valamit kezdenem vele, mert már kezdett szaglani. Mivel nem tudtam betenni a bőröndbe, fel kellett trancsíroznom."

A beteg lelkű fiatalember még le is filmezte a holttest feldarabolását. "Tudom, hogy szörnyeteg vagyok, amiért ezt tettem. De muszáj volt eltüntetnem."

Santos a lány testrészeinek egy részét a Meia Ponte folyóba dobta - Carla karjai, lábai és feje után búvárok kutatnak.

"Sajnálom Carla családját - és magamat is. Tudom, hogy hosszú időt fogok börtönben tölteni, de a legnagyobb büntetés, hogy állandóan őt látom" - nyilatkozta a férfi, aki szerint a holttest feldarabolása nem volt nehéz; "mintha marhát vágtam volna".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×