eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megölte kisfiát, majd felvágta az ereit

Düh és irigység vezethette azt a nőt, aki megölte a saját kisfiát, majd saját magával is végzett, hogy megleckéztesse a gyerek apját.

"Megmondtam, hogy fizetni fogsz, most élvezd az életed, semmi sem állíthat meg, hahaha. De emlékezz arra, hogy mindez a te hibád" - olvasható abban a levélben, amit Emma Hart kisfia, Lewis holtteste mellett hagyott, mielőtt felvágta volna az ereit.

A 27 éves nő halálos mennyiségű fájdalomcsillapítót és antidepresszánst adott ötéves gyermekék, majd elment az édesanyjához, ahol megölte magát. Ott is hagyott egy üzenetet, amelyben beismerte tettét.

"Nagyon sajnálom, hogy Lewist is magammal kell vinnem, de nem bírom már tovább, egyszerűen nem vagyok elég erős" - írta Emma Hart.

A nő és párja, Shaun Dangerfield négy évig éltek együtt, kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel. A férfi szerint Emma Hart sokszor volt vele agresszív, és többször azzal fenyegetett, hogy megöli magát.

A fia apjával való szakítás után Emma Hart nem maradt egyedül: új barátjának is volt egy gyereke, akivel a kis Lewis sok időt töltött. Ez nagyon zavarta a nőt, aki, hogy maga mellé állítsa ismerőseit, és visszaszerezze Shaun Dangerfieldet, képes volt azt hazudni, hogy rákbeteg.

A bíró elmondta: ez volt a leglehangolóbb ügy, amivel valaha dolga volt. "Nem tudom, lehet-e bárki gonoszabb egy olyan anyánál, aki kész megtenni ilyesmit. Azért ölte meg a fiát, hogy feldühítse a gyerek apját. Elképzelni sem tudom, hogyan lehet képes valaki erre" - mondta Robin Balmain.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×