eur:
387.68
usd:
357.02
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Nászútjukon lőtték le a friss házasokat

Nászútjuk utolsó napján agyonlőttek egy brit nőt és életveszélyesen megsebesítették férjét Antiguán. Mindketten aludtak, amikor a támadók - eddig ismeretlen okból - célzott lövést adtak le rájuk.

A friss házasok, Catherine Mullany és férje, Benjamin két hétre érkeztek Antiguára, hogy ott töltsék nászútjukat. A mézeshetekből már csak egyetlen nap volt hátra, amikor a párt - egyelőre ismeretlen okokból - álmukban meglőtték.

A nő fejlövést kapott, és azonnal meghalt. A férfit nyakon lőtte a támadó, az ő életéért a kórházban küzdenek az orvosok, kritikus állapotban van.

A helyi hatóságok szerint lehetséges, hogy a Cocos Hotel egyik luxusapartmanjában megszálló friss házasokat egy félresikerült rablás során lőtték meg hétfő hajnalban.

"Teljesen összetörtünk. Amikor elbúcsúztunk tőlük, ők voltak a világ legboldogabb házaspárja" - mondta Mullanyék egyik barátja.

Az elhunyt Catherine Mullany orvosként dolgozott egy walesi kórházban, míg férje fizikoterapeutaként dolgozott. Haláluk ügyében széleskörű nyomozást kezdett a karibi sziget rendőrsége.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×