eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Az idegenek léteznek - állítja a Holdat is megjárt űrhajós

Az idegenek sokszor kapcsolatba léptek már a földlakókkal, a kormányok azonban minden alkalommal eltussolták a történteket - állítja Edgar Mitchell, a hatodik ember, aki a Holdra lépett.

Az amerikai űrügynökségnél (NASA) töltött évei alatt sokszor figyelt fel UFO-látogatásokra, ám mindet eltitkolták - magyarázta egy rádiós interjúban Edgar Mitchell, aki 1971-ben az Apollo 14 legénységének tagja volt.

A Kerrang! rádióban Mitchell azt is elárulta, hogy azok a kollégái, akik kapcsolatba léptek az idegenekkel, furcsa, alacsony emberkéknek írták le őket, akiknek nagy szemeik és fejük volt.

Az egykori űrhajós azt is tudni véli, hogy az idegenek technológiája jóval fejlettebb a miénknél, és, ha ellenségesek lennének, már a földlakók már rég nem élnének.

"Megvolt az a kiváltságom, hogy beavattak a titokba: az idegenek már többször meglátogatták a bolygónkat, az UFO-jelenség pedig valódi" - magyarázta Edgar Mitchell, akinek nevéhez az eddig leghosszabb, 17 perces holdséta fűződik.

"Ezt a kormányok az elmúlt 60 évben jól titkolták, de lassan kiszivárgott, és néhányunknak megvolt az az előjogunk, hogy értesüljünk róla" - tette hozzá a tudós, akinek többek között légügyi mérnöki végzettsége van.

Mitchell doktor szerint 1947-ben, az új-mexikói Roswellben valóban UFO, és nem egy meteorológiai léggömb zuhant le, és úgy gondolja, hogy egyes szervezetek a közeljövőben elismerik: az idegenek kapcsolatba léptek velünk.

"Azt hittem, hogy csak valami űrhajós humor, amit előad, de nem: teljesen komolyan mondta, hogy az idegenek léteznek, ezen felesleges vitatkozni" - mondta az interjú után a Kerrang! rádió döbbent műsorvezetője, Nick Margerrison.

A NASA illetékesei az interjú kapcsán közleményt adtak ki, amelyben leszögezték: a szervezet nem kutat UFO-k után, és nem vesz részt az idegenek nyomainak elleplezésében. "Dr. Mitchell nagyszerű amerikai, de ebben a kérdésben nem értünk vele egyet" - fűzték hozzá.

Címlapról ajánljuk

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Az élénkülő lakáspiaci kereslet közepette legfrissebb Hangulatfelmérésünkben arról is kérdeztük a szakértőket, hogy véleményük szerint az ország mely részein, milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben. Összesen 10 szakértő mondta el, milyen típusú és elhelyezkedésű lakóingatlanok iránt lehet az átlagosnál erősebb a kereslet, többen azt is megindokolva, hogy miért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×