eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Anyjától védte feleségét a letartóztatott Batman-sztár

A legújabb Batman-film sztárját, Christian Bale-t kedden idézte be a londoni rendőrség, mert állítólag bántalmazta édesanyját és nővérét. Most kiderült: csak feleségét védte, és nem emelt kezet senkire.

Christian Bale állítólag rendkívül dühös lett anyjára, akivel heves szóváltásba keveredett a színész feleségével, Sandra Blazic-kal kapcsolatban egy londoni szállodában. Egy, a színészhez közeli forrás a brit lapoknak úgy nyilatkozott, hogy Christian dühbe gurult és káromkodott, de nem emelt kezelt senkire.

A 34 éves színészt, akit kedden kérdezett ki a rendőrség az üggyel kapcsolatban, 5 órás kihallgatást követően engedték szabadon, és tagadja, hogy bármi rosszat tett volna. Anyja és nővére ezzel szemben azt állítja, hogy bántalmazta őket.

"Christian szerint az egész az anyja hibája, mert nagyon provokatívan viselkedett a vita során. Christian feszült volt, de nem emelt kezet senkire, csak dühbe gurult és káromkodott. Az anyja elég felháborító dolgokat mondott róla és feleségéről" - idézik a lapok a névtelen forrást.

A 34 éves színészt elengedte a rendőrség, így folytathatja az új Batman-film promócióját. A hírek szerint szeptemberben folytatódik az ügy vizsgálata.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×