eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Hat évet kaphat, mert a strandon szerelmeskedett

Akár hat évre is lecsukhatják azt a brit nőt, aki a gyanú szerint egy dubaji strandon szerelmeskedett egy másik nyaralóval, ráadásul ittasan.

Michelle Palmer attól tart, ügyével példát akarnak statuálni a Dubajba érkező turisták számára, így a lehető legsúlyosabb büntetést szabják ki rá: a nőt azért tartóztatták le, mert nyakon csípték, amint a strandon szerelmeskedett egy másik nyaralóval.

A gyanú szerint a nő először rábeszélte a rendőrt, hogy csak figyelmeztesse, ahelyett, hogy letartóztatná, ám, amikor az egyenruhás visszatért, a párocska még mindig ugyanabban a kompromittáló helyzetben volt. A rendőr úgy döntött, ezúttal nem lesz elnéző, és Michelle Palmer állítólag rátámadt. Ráadásul a nő ittas volt: korábban, villásreggelije közben pezsgőt ivott.

A nő ellen házasságon kívüli szex és hivatalos személy elleni erőszak miatt emeltek vádat, valamint azért, mert nyilvános helyen illetlenül viselkedett és ittas volt. Ha bűnösnek találják, három hónap és hat év közötti börtönbüntetést kaphat.

Michelle Palmer pánikba esett a hír hallatán, és tagadja a vádakat. "Hatalmas bajban vagyunk, amiben a családom és mások is érintettek. Senki sem tudhatja, milyen helyzet ez, amíg bele nem kerül. Rettenetes, ez rettenetes" - magyarázta a nő.

A brit külügyi hivatal egyelőre csak azt közölte: tudják, hogy két brit állampolgárt letartóztattak Dubajban; még vizsgálják, hogyan áll a szénájuk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×