eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A bennünk rejlő szadomazochista

Minden hetedik férfi és tizedik nő kipróbálta már a szadomazo szexet Nagy-Britanniában, pedig a szigetországban tilos akár szeretkezés közben is sérüléseket okozni egy másik embernek.

Az olyan erotikus játékok, mint a másik elfenekelése, csiklandozása, harapdálás és megkötözése mind a szado-mazochizmusból ered, amelyről a 18. század óta jelennek meg könyvek.

Jó néhány híres ember halálát okozta szadomazo játék; így veszette életét 1994-ben Stephen Milligan konzervatív parlamenti képviselő, aki csak egy női harisnyát viselt, amikor holtan találták - egy bizarr, magányosan végzett szexuális aktus következtében fulladt meg.

Az INXS legendás énekesének, Michael Hutchence-nek is fulladás okozta a halálát; állítólag szerette, ha szeretkezés közben fojtogatják, a családja azonban azóta is tagadja, hogy ez a bizarr szokás vetett volna véget az életének.

A brit szadomazo közösségnek saját honlapjai vannak, a híveiből toborzódott Unfettered pedig oktatási célú workshopokat, valamint "a züllés napját" is megrendezi minden évben, Londonban.

A Sun újságírójának büszkén mutatta be háromszintes paddingtoni szadomazo birodalmát az 1980-as évek elején a híres Lindi St Claire - művésznevén Miss Whiplash (magyarul: nyakcsigolya sérülés).

Végigvezette az azóta elhunyt Keith Devest egész birodalmán, megmutatva neki egymás után az összes bizarr szobát. Amikor a riporter már éppen távozott volna, Miss Whiplash-nak eszébe jutott, hogy valami fontosat elfelejtett neki megmutatni.

Kinyitott egy szekrényt - egy idős, felpeckelt szájú, pucér, keresztre feszített férfi volt benne. "Nyugi, bíró, csak körbevezetem ezt a kedves úriembert a Suntól" - vetette oda neki a domina, majd rácsapta az ajtót a hamuszürke arcú öregre.

"Tényleg muszáj volt megmondani neki, hogy újságíró vagyok?" - kérdezte a döbbent riporter, mire a domina megnyugtatta: ez is a kínzás része.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×