eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Rendőrautó karambolozott Miskolcon - súlyosan megsérült egy gyalogos

Összeütközött egy megkülönböztető jelzéseket használó rendőrautó kedden Miskolcon egy személykocsival a Petőfi téren; a két jármű kisodródott, a rendőrautó a járdán elütött egy járókelőt, aki súlyosan megsérült.

Egyedné Novodonszki Éva,Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a járőrautó a miskolci rendőrkapitányságról indult, helyszínelni igyekezett, ezért használta a megkülönböztető jelzéseket.

Hozzátette: a Petőfi téri kereszteződésben két autó ennek ellenére áthajtott előtte, az egyik "elsuhant", a másikkal azonban összeütközött. Mindkét jármű a járdára sodródott, ott ütötte el a rendőrségi autó azt a gyalogos nőt, aki súlyosan megsérült.

A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja - mondta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×