eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Napi ezer dollárért fogadtak be egy pedofilt

Egy elszigetelt amerikai keresztény közösség fogadta be Dennis Fergusont, akit gyerekek megrontásáért ítélt el a bíróság. A közösség nagylelkűségéért napi 150 ezer forintnak megfelelő dollárt kap.

Dennis Ferguson pedofil bűnöző napi ezer dollárjába, vagyis közel 150 ezer forintjába kerül az amerikai adófizetőknek, akik nem a börtönellátást fizetik meg, hanem azt, hogy egy keresztény közösség befogadta.

A 60 éves férfit nemrég engedték ki a börtönből, mert a bíróság szerint a szex-vádak alapján lefolytatott per nem volt igazságos. A bíró azonban nem helyezte szabadlábra, hanem egy elszigetelten élő keresztény közösséghez rendelte, akik be is fogadták.

A Dalby megyei Miles városának közelében található közösség a legközelebbi középiskolától 2 kilométerre, míg a legközelebbi bolttól több mint 3 kilométerre él.

A közösség már többször is tagjai közé fogadott börtönviselt embereket. A csoport napi 1000 dollárt kap, hogy biztosítsa a 60 éves férfi ellátását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×