eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

A globális felmelegedés vonzza az ufókat?

Egyes beszámolók szerint Nagy-Britanniában az elmúlt időszakban egyre többször észleltek az emberek azonosítatlan repülő tárgyakat. Vajon az ufók lettek aktívabbak, vagy az emberek fantáziája?

Szinte tele van pöttyökkel az a térkép, amely azt mutatja: hol észleltek az emberek szokatlan eseteket Nagy-Britanniában az elmúlt időszakban. Soha ennyi ember nem jelentette még, hogy azonosítatlan repülő tárgyat észlelt az égbolton, mint az elmúlt hónapokban.

Malcolm Robinson, a Különös Jelenségek Ügynökségének alapítója megerősítette, miszerint szokatlan mértéket öltött az ufók jelenléte.

Õ ezt a globális felmelegedéssel hozza kapcsolatba, arra azonban nem tért ki, hogy a meleg az embereknek ártott-e meg, vagy az ufóknak. Szerinte más bolygók élőlényei aggódva figyelik, hogy mit tesz az emberiség a Föld megmentéséért.

Mint mondta, néha nagyon bizarr dolgok történnek Nagy-Britannia egén. Egy basingstoke-i lakos például egyik éjjel tizenkét narancssárga repülő tárgyat fedezett fel az égen. Egy másik ember azt állította: Somersetben látott ufót, de jelentettek paranormális jelenségeket Walesből és Skóciából is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×