eur:
401
usd:
366.73
bux:
0
2024. október 11. péntek Brigitta

Öregurak bántak el a fiatal tolvajjal

Egy 71 éves férfit próbált kirabolni egy fiatal nő az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában, a támadó azonban elszámította magát: nem tudott elbánni az idős úrral és kerekes székes társával.

A 22 éves Erin Vanmatre azt gondolhatta, hogy a 71 éves veterán és tolószékben ülő barátja könnyű célpont lehet. Tévedett. Nem sikerült megszereznie a férfi 100 dollárját (15 ezer forint), amelyet éppen akkor vett ki egy pénzkiadó automatából.

A nő ugyan megpróbálta leütni a férfit és ki is vette kezéből az összeget, de nem jutott vele messzire. A 71 Harry Kopenis és társa üldözőbe vette és megküzdött a 22 éves hölggyel, majd a férfi feltartotta a nőt egészen addig, míg a rendőrök meg nem érkeztek a helyszínre.

"A fiatalok azt gondolhatják, hogy az idősek szabad prédát jelentenek, de jó, ha megtanulják, hogy nem érdemes velük packázni" - mondta a férfi az eset után. A rendőrség rablás miatt letartóztatta a nőt, aki felfüggesztett szabadságvesztését töltötte lopás miatt.

Harry Kopenis egyébként maga is meglepődött saját tettén, mert öt évvel ezelőtti agyvérzése miatt már nem tökéletes az egészsége. Amikor azt kérdezték tőle, honnan merített erőt, a férfi az égre mutatott.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita rock and roll volt
Bejelentés vállalkozóknak: jön a Demján Sándor-program

Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita "rock and roll" volt

Terjedelmes interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel. Szerinte Strasbourgban annak a bejelentése történt meg szerdán, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt, és azt is megmondták, ki vezesse. De Orbán Viktor bejelentette "az ellenállást". Meghirdette a 2025-ben reményei szerint 3-6 százalékos gazdasági növekedést szavatoló gazdasági stratégiát, 3 elemet fel is fedett.

Kiss J. László az Arénában: patthelyzet Ausztriában, akár előre hozott választás is jöhet

Az Osztrák Szabadságpárt és az Osztrák Néppárt többséget szerezne, és a programokat is könnyen össze lehetne fésülni, mégis valószínűbb, hogy a választáson vesztesek alkothatnak többpárti koalíciót – mondta Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
Özönlenek az orosz katonák Kurszkba, újabb offenzívát indíthat Kijev – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Özönlenek az orosz katonák Kurszkba, újabb offenzívát indíthat Kijev – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Kijev augusztusban indított nagyszabású hadműveletet az oroszországi Kurszk területe ellen, Moszkva mostanra jelentős erősítéseket telepített át a területre – írja az Ukrajinszka Pravda. Nem kizárt, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen – idézi Andrej Kolesznyik orosz parlamenti képviselőt az MK.ru. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×