eur:
388.53
usd:
360.78
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szexért adott szállást egy kiskorúnak a lottónyertes

Néhány napja megnyerte a lottófőnyereményt, ma azonban már bujkál Herbert Plant, mert évekkel ezelőtt megerőszakolt egy fiatal lányt. A férfinak, aki, mielőtt milliomos lett volna, egy diákszállón dolgozott, nyoma veszett.

Hat évvel ezelőtt több alkalommal is megerőszakolt egy tizenéves lányt az a férfi, aki a hétvégén megnyerte a brit lottó főnyereményét, 795 millió forintnak megfelelő összeget. A lány azután találkozott Herbert Planttel, hogy egy családi vitát követően elszökött otthonról és leitta magát.

A most 21 éves nő három hónapot töltött a férfi lakókocsijában, aki szexuális szolgáltatások fejében adott neki szállást. Az áldozat azt állítja: Plant többször is erőszakot tett rajta, először épp találkozásuk estéjén, miután kannabiszt adott neki.

"Leszorította a karjaimat és arra kényszerített, hogy szexeljek vele. Próbáltam ellenállni, de erősebb volt nálam. Aztán azt mondta, hogy sokat tett értem, és, hogy szexet akar a szállásért cserébe" - emlékezett vissza az első alkalomra a fiatal nő.

"Tudtam, hogy korombeli gyerekei vannak és megkérdeztem, hogyan érezne, ha valaki velük tenné ugyanezt. Erre csak annyit mondott: ha bárkinek panaszkodom, közli a szüleimmel, hogy drogos vagyok" - tette hozzá.

A lány csak akkor került el Planttól, amikor nagynénje megtudta, mi történt a lakókocsiban, és hívta a rendőrséget. Képtelen lett volna szembe nézni a férfival a bíróságon - ezzel indokolta a lány, hogy nem tanúskodott megrontója ellen, így az erőszak vádját ejtették.

Plant beismerte, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, így nem került börtönbe, felvették azonban a regisztrált szexuális bűnözők listájára, amelyen öt évig szerepelt a neve.

A lány most, hogy Herbert Plant már milliomos, sem tervezi, hogy pert indít a férfi ellen. "Egy bolygón se akarok vele lenni, nemhogy egy helyiségben. Fújhatja a pénzét" - jelentette ki.

Herbert Plant, miután ügye nyilvánosságra került, elrejtőzött a kíváncsi újságírók elől. A férfi állítólag azt mondta szomszédjának, hogy külföldre költözik. "Megkaptam a büntetésemet. Új életem van, azzal akarok foglalkozni" - tolmácsolta a lottónyertes szavait a szomszéd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×