eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Bocsánatot kért botrányos kijelentéséért a hollywoodi sztár

Sharon Stone bocsánatot kért a kínaiaktól, amiért az ország rossz karmájával magyarázta a május 12-i, több tízezer halálos áldozattal járó földrengést, az országban azonban sokan úgy gondolják: soha nem fognak megbocsátani a hollywoodi színésznőnek.

A sztár - aki a Christian Dior divatház reklámarca Kínában - bocsánatot kért a kínaiaktól, amiért helytelen kijelentéseket tett a földrengés kapcsán.

Sharon Stone a múlt héten, Cannes-ban azt nyilatkozta, hogy az ország rossz karmája okolható a több tízezer halálos áldozattal járó földrengésért, Kína ugyanis rossz politikát alkalmaz Tibettel szemben, és aki rosszat tesz, nem számíthat jóra.

A mostani bocsánatkérését némileg hitelteleníti, hogy azt a Dior cég sanghaji irodáján keresztül adta ki a sztár, miután kijelentései hatalmas felháborodást keltettek. Van olyan mozilánc-tulajdonos, aki kijelentette: vetítőtermeiben többé nem hajlandó lejátszani a színésznő filmjeit, több áruházból pedig eltávolították azokat a reklámokat, amelyeken Sharon Stone szerepel.

A kozmetikai cég egyben azt is bejelentette, hogy végleg visszavonja az 50 éves színésznő arcával megjelenő hirdetéseit a kínai piacról.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×