eur:
387.68
usd:
357.02
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

A hentes az autójában tette magáévá a kislányt

Csökkentették annak az olasz férfinak a büntetését, aki egy 13 éves lánnyal folytatott szexuális viszonyt, ugyanis a bíróság szerint a pár között igazi szerelem volt.

Antonio de Pascale beismerte, hogy négy hónapig tartó viszonya volt a 13 éves lánnyal, aki buja tartalmú üzeneteket küldött telefonjára.

Az ügyvédjei azzal érveltek, hogy "mély gyengédség" volt a férfi és a kiskorú között. A bírósági tárgyaláson elhangzott, hogy a 34 éves vicenzai hentes fülig beleszeretett a lányba, akivel először autójában szeretkezett.

A férfi kiemelte, hogy lány valamennyi együttlétbe beleegyezett.

A bíróság elfogadta az érvelést, és a kiszabható maximális 12 éves büntetés helyett egy év négy hónapos börtönre ítélték Antonio de Pascalét.

Ugyanakkor az Olaszországban érvényben lévő szabályok értelmében, egyfajta amnesztiában részesült, így a férfi várhatóan egy napot sem tölt majd a rács mögött.

A kiskorúak jogait védő olasz szervezet elnöke szerint a döntés egyszerűen pocsék, ugyanis nem azt kell figyelembe venni, hogy a lány beleegyezett-e a történtekbe, hiszen a törvénynek az a célja, hogy megvédje a még éretlen gyermekeket.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×