eur:
386.55
usd:
355.48
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Tanár és diák törvénytelen viszonya: szex és kokain

Viszonya volt diákjával, akinek kokaint is adott - ezt állítják egy brit tanárról. A lány a beszámolók szerint nem ellenkezett, később mégis ő adta fel a férfit.

"Intelligens, gyönyörű és átkozottul szexi vagy, hosszú idő óta te vagy az első, aki mellett azt érzem, hogy élek" - írta állítólag Andrew Riley osztályfőnök, a poulton-le-fylde-i Baines középiskola egyik diákjának, egy akkor 17 éves lánynak.

Viszonyuk 2004-ben kezdődött, 2005 nyarára pedig annyira elmélyült, hogy folyamatosan leveleztek, e-maileket, online üzeneteket - összesen csaknem 400 oldalnyit - küldtek egymásnak.

Kapcsolatuk egy pontján a tanár figyelmeztette a lányt, hogy az iskolában szólítsa "Riley úrnak".

Az eset kiderült: később a lány számolt be róla, így bírósági ügy lett belőle.

Szájból szájba

A meghallgatáson az ügyész, Dennis Watson szerint az első alkalom, amikor mások számára is kiderülhetett, hogy Andrew Riley és a lány között több van, mint egy átlagos tanár-diák kapcsolat, a végzősök bálja volt 2005 májusában.

"Az este végén egy ivós játékot kezdtek játszani egy pohár Sambucával. Az egyikük felhajtotta az ital felét, amit aztán a sorban következő szájába kellett átadnia" - mondta az ügyész.

"A vádlott sokkal több időt töltött el ebben a helyzetben, mint amennyi arra kellett volna, hogy átadja a Sambucát a lánynak" - tette hozzá.

Kokainoztak is?

Június végén a pár egy manchesteri hotelben találkozott. A randevú előtt Andrew Riley üzenetet küldött a lánynak: "Rendeltem kokaint, vagyis alvás nem lesz. A szex és a kokain feldob."

Így folytatta: "Meg kell ígérned, hogy a szenvedély hevében nem sikoltod, hogy 'igen, uram, igen!'. Ezzel véget vetnél annak, amit csinálok."

Kapcsolatuk a lány tizennyolcadik születésnapjáig tartott, majd, mikor a fiatal egyetemre ment, véget ért. Ezután a lány kiírta egy CD-re a Riley-val folytatott levelezését, és odaadta a tanár feletteseinek.

A tanár, aki nős, és gyerekei is vannak, tagadja a vádakat. Szerinte a lány képtelenségeket állít, a tárgyalás azonban folytatódik.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×