eur:
385.62
usd:
354.66
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

A meztelenkedő Britney Spears hatalmas bajban van

Aligha állhatnának rosszabbul Britney Spears dolgai: az újabban szakmai téren is kudarcokat halmozó énekesnő már régóta inkább magánéleti botrányai miatt kerül a lapok címoldalára, aminek most megfizetheti az árát: megkezdődött ugyanis a volt férje által indított gyermekelhelyezési per. Ráadásul egyik volt testőre is kiteregette a szennyest.

Britney Spears már jó ideje leginkább csak magánéleti botrányai miatt kerül a lapokba (amikor nem, akkor sincs benne sok köszönet, miként azt legutóbb az MTV zenetelevízió gálája kapcsán megtapasztalhatta), ám most különösen nehéz helyzetbe került.

Megkezdődik ugyanis a volt férje, Kevin Federline által indított gyermekelhelyezési per, melyben az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen egyre több kínos részlet derül ki magánéletéről.

Legutóbb volt testőre, Tony Barretto teregette ki a szennyest, mondván: Britney Spears két kisgyermeke előtt kábítószerezett és "meztelenül mászkált" előttük.

A férfi "készen áll arra, hogy tanúskodjon Ms. Spears meztelenkedési, kábítószer-használati és a gyermekek biztonságával kapcsolatos" ügyekben - jelentette ki ügyvédje, Gloria Allred.

Az énekesnő azután alkalmazta a testőrt, hogy márciusban kijött az elvonókúráról. Tony Barretto állítása szerint azért rúgta ki, mert nem hallotta meg, hogy Britney Spears arra kéri: vegye fel a kalapját a földről.

Ráadásul az énekesnőt saját ügyvédje is cserbenhagyta, alig órákkal a Los Angeles-i meghallgatás előtt, arra hivatkozva, hogy Britney Spears "problémás ügyfél".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra

Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra

Ebrahim Raiszi politikai karrierjét az iráni vallási és politikai berendezkedés iránti fundamentalista hozzáállás jellemezte. Az igazságszolgáltatás és a vallási elit ranglétráján keresztül emelkedett fel, hogy meghatározó konzervatív politikussá váljon, akit szinte mindenki Ali Khamenei ajatollah legfelsőbb vezető lehetséges utódjának tartott. Halálával politikai vákuum alakulhat ki a perzsa államban, amely újra felszínre hozhatja a társadalmi feszültségeket, miközben Raiszi regnálása alatt Irán még elszigeteltebbé vált a nemzetközi porondon. Az teheráni utódlás alapjaiban határozhatja meg, hogy mi lesz az Izraellel egyre kiélezettebbé váló viszonnyal, ami az egész Közel-Kelet jövőjét meghatározhatja. De halála még az ukrajnai háborúra is kihathat, mert kérdéssé válhat az orosz hadseregnek küldött fegyverszállítmányok jövője.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×