eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A mesternek a méret számít

Megfelelő otthont keres magának és hatalmas öltönygyűjteményének Sven-Göran Erikkson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A svéd szakember immár a Manchester City-nél edzősködik, így kénytelen volt elhagyni menő londoni lakását.

Nehezen talál magának megfelelő házat Sven-Göran Erikkson, aki, amióta elköltözött fényűző londoni otthonából, hotelekben és bérelt lakásokban él.

Nem könnyű ugyanis olyan épületre bukkanni, amelyben elég nagy a gradrób ahhoz, hogy a világhírű edző mind a 150 öltönye elfér.

Hiába nézett meg eddig már jópár osztályon felüli ingatlant, egyik sem felelt meg az igényeinek, így az 59 éves svéd már azon gondolkodik, hogy terveztet magának egy kúriát.

"Sven büszke a megjelenésére, és az évek során egész gyűjteménye lett a nagyon drága, méretre készített öltönyökből" - árulta el a szakember új klubjának egyik munkatársa.

"Megtartotta az angol válogatott vezetése idején viselt zakóját, és minden eddigi csapatét, amelyet eddig dirigált" - tette hozzá a forrás.

A névtelen nyilatkozó azt is elmondta, hogy a mester nagyon válogatós, ha új házáról van szó, nagyon magasra tette a lécet, így, miután több nem nyerte el a tetszését, már utánanézett olyan telkeknek is, ahol felépíttethetné új otthonát.

Bár a költözés nem megy könnyen Erikkson számára, a bajnoki rajt annál jobban sikerült a csapatának: még a helyi vetélytársat, a Manchester Unitedet is sikerült megvernie a City-nek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×