eur:
389.44
usd:
363.08
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Már az eltűnt kislány mindkét szülője gyanúsított

Formálisan gyanúsítottá nyilvánította a portugál rendőrség Madeleine McCann édesapját is. A májusban eltűnt brit kislány szüleit külön-külön több mint 24 órán keresztül hallgatták ki.

A család szóvivője már korábban közölte, hogy a portugál rendőrségnek meggyőződése: a szülők véletlenül meggyilkolták Madeleine-t. Kate és Gerry McCann azonban változatlanul ártatlannak vallja magát - tette hozzá.

Gerry McCann nem volt hajlandó nyilatkozni az újságíróknak, amikor elhagyta a rendőrség épületét. Õt nyolc órán keresztül faggatták. Sajtóértesülések szerint Kate McCann-nal közölték a rendőrök: ha beismerő vallomást tesz, akkor mindössze két év börtönbüntetést kap. Az asszonyt pénteken ismét kihallgatták, miután előző nap 12 órán keresztül faggatták a rendőrök.

A portugál törvények szerint a rendőrség nem hozhatja nyilvánosságra egy folyamatban lévő nyomozás részleteit. A McCann-család egyik közeli barátja, Jon Corner közölte az újságírókkal, hogy Kate-nek a rendőrség vádalkut ajánlott.

Még mielőtt őt is megnevezték vádlottként, Gerry McCann "nevetségesnek" nevezte internetes blogjában a feltételezést, hogy a feleségének bármi köze lehetne a kislány eltűnéséhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×