eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vádalkut ajánlottak az eltűnt kislány anyjának

Az egyik családtag szerint a portugál rendőrség vádalkut ajánlott az eltűnt négyéves brit kislány édesanyjának, akit már gyanúsítottként kezelnek a gyermek halála kapcsán.

A portugál hatóság azt ajánlotta Kate McCann-nak, hogy legfeljebb két évet kell börtönben töltenie, ha beismeri, hogy egy véletlen baleset vezetett lánya, Madeleine halálához - közölte a gyermek nagynénje.

A rendőrség szerint az anya véletlenül megölte a kislányt, majd a testet elrejtette, később pedig egy másik helyre vitte.

A portugál hatóság nem gyilkosságként kezeli a brit gyermek eltűnésének ügyét.

Kate McCannt pénteken négy órán át hallgatta ki a rendőrség a portimaói kapitányságon, míg férjét, Gerryt tanúként idézték be. A házaspár továbbra is ártatlanságát hangoztatta a rendőröknek. A nőt csütörtökön 11 órán keresztül kérdezték ki, miután új bizonyítékokra bukkantak.

A 39 éves férfi internetes naplójában nevetségesnek nevezte, hogy feleségét gyanúsítják gyermekük halálával.

"Ez egy vicc lehetne, de még annak is gusztustalan. A lányom nem ilyen. Csak arra vágyom, hogy megöleljem" - mondta Kate McCann apja, Brian Healy. Felesége, Susan Healy szerint olyan bizonyítékokat helyezhettek el a lánya és annak férje Portugáliában bérelt autójában, ami McCannékre tereli a gyanút.

A kislány május 3-án este tűnt el egy dél-portugáliai nyaralóhelyen, az algarvei Praia da Luzban egy hotelszobából, ahol testvéreivel együtt aludt, miközben szülei a közelben, a szálloda éttermében vacsoráztak.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×