eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Szétesik a Született feleségek sztárja - képekkel

Egyre jobban hasonlít Michael Jacksonra Teri Hatcher, a Született feleségek sztárja: a színésznő eddig csak hihetetlen soványságával sokkolta rajongóit, most viszont újabb riasztó átalakulás jelei figyelhetőek meg rajta.

Magas homlokával, széles szemével és sötét hajával egyre jobban hasonlít Teri Hatcher az esztelen plasztikai műtéteiről - is - elhíresült énekeshez. A változások különösen jól megfigyelhetőek most, amikor megkezdődött a Született feleségek negyedik évadjának reklámkampánya.

A képen annyira művinek tűnik Teri megjelenése, hogy az internetes bogokon már rajzfilmfigurákhoz - Betty Boophoz és Jessicához, Roger nyúl feleségéhez hasonlítják.

Az évad egyébként nagy újdonságokkal szolgál: a Wisteria Lane-en megjelenik egy homoszexuális pár, a Teri alakította Susan pedig megpróbálja megtalálni a családi boldogságot új férje, Mike oldalán. Gabrielle - akit Eva Longoria alakít - viszont a volt férjével, Carlosszal kezd van viszonyt.

Megtudjuk azt is, miért hazudott terhességet Bee (Marcia Cross), Lynette (Felicity Huffman) pedig folytatja elkeseredett harcát a rákkal. Az új évad darabjait szeptember 30-ától vetítik az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×