eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Harmadszor is eljegyezték a nyughatatlan popsztárt?

Két rövid és sikertelen házasság után elképzelhető, hogy ismét eljegyezték Britney Spearst.

A 25 éves énekesnő egy Las Vegas-i szórakozóhely megnyitóján egy hatalmas gyémántgyűrűvel jelent meg - amelyet bal kezének gyűrűsujján hordott, vagyis ott, ahol az eljegyzési gyűrűt szokták.

A gyűrűt Criss Angeltől, a híres illuzionistától kaphatta Britney Spears. A 39 éves amerikai szabadulóművész együtt mulatott az énekesnővel, és egy szemtanú szerint a kezét is megcsókolta. A férfi korábban Cameron Diazzal is járt.

Az énekesnő az amerikai zenecsatorna díjátadó gáláján lép fel a hétvégén, és előadásával sokkolni akarja a közönséget. Britney Spears a show megtervezésével kérte az illuzionista segítségét, és úgy tűnik, az együttműködés túlmutat a munkakapcsolaton.

A visszatérésre készülő énekesnő korábban kétszer volt férjnél. Először éppen egy átmulatott éjszaka után Las Vegasban mondta ki a boldogító igent gyerekkori barátjának, de a válási papírokat is hasonló gyorsasággal nyújtotta be.

Britney második, Kevin Federline-nal kötött házassága már tovább tartott, és két gyermekük is született, de idén ez a kötelék is felbomlott. A volt férj nemrég kezdte újra a gyermekfelügyeleti pert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×