eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megmutatta a meztelen valóságot a rocksztár lánya - képekkel

Otthon hagyta a fürdőruhát Jade Jagger, amikor legutóbb a strandra ment. A Rolling Stones-frontember Mick Jagger lánya egész délután meztelenül napozott az ibizai háza közelében lévő Cala Pluma strandon.

A 35 éves ékszertervezőről eddig is lehetett tudni, hogy kedveli a nudizmust, korábban már kétszer is lefényképezték, amint meztelenül napozott.

A korábban modellként is dolgozó Jade Jagger ugyanakkor láthatóan nem törődött azzal, hogy ismét lefotózhatják, teljes mértékben az olvasásra és a strandon feltűnő állatokra koncentrált - a képeket megnézheti ide kattintva.

A kétgyermekes anya nem csak nudizmusával került a címlapokra, idén a London-New York repülőjáraton részeg bohóckodásával keltett kisebb botrányt; annyira elvesztette a kontrollt önmaga felett, hogy a repülőgép személyzetének kellett rendre utasítania.

Egy utas beszámolója szerint nem csak Mick Jagger lánya, hanem a társaságában utazók is alaposan felöntöttek a garatra, hangoskodtak, ugrándoztak az ülések között. Jade Jagger állítólag még az egyik utaskísérőbe is belerúgott, amikor a stewardess fel akarta hajtani a tálcát, amelyre Jade feltette a lábát.

Az ékszertervező szóvivője később tagadta, hogy Jade bárkit is megrúgott volna, és azzal magyarázta Jade viselkedését, hogy fél a repüléstől, ezért felszállás előtt általában megiszik egy-egy pohárkával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×