eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Halála előtt belemosolygott a kamerába

Egy benzinkút ipari kamerája rögzítette egy brit motoros életének utolsó előtti megállóját. A Hell's Angel (a Pokol Angyalai) motoros klub tagját néhány kilométerrel arrébb, az M40-es autópályán agyonlőtték.

A 35 éves Gerry Tobin társaival együtt egy motoros felvonulás után állt meg a Warwicks grófságban lévő Stratfordhoz közeli töltőállomáson, hogy megtankolja Harley-Davidsonját.

Az ipari kamera rendőrség által bemutatott felvételei szerint a férfi nyugodt volt, amikor a benzinkúton lévő üzletbe tartott, sőt, még bele is mosolygott a kamerába.

Gerry Tobin ezután fizetett, majd társaival együtt elrobogott. Néhány kilométerrel arrébb egy zöld Roverből agyonlőtték. A rendőrségi vizsgálat megállapítása szerint egy másik lövedék a motort találta el.

A nyomozást vezető rendőrtiszt azt mondta: a jelek azt mutatják, hogy a motoros nem érezte veszélyben magát, nem kapott fenyegetést.

A rendőrök megkértek mindenkit, aki augusztus 12-én délután 2 óra felé járt a töltőállomáson, hogy mondja el, mit látott. Eddig mintegy 500 bejelentést érkezett.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×