eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hajléktalanoknak segít a brit popsztár

Otthon hagyta a csillogást, és gyűrött ruhákba öltözött George Michael, amikor egy hajléktalanszállón megkezdte a kábítószer-fogyasztása miatt kiszabott száz órás közmunkát.

A 44 éves popsztárt lenyűgözve hallgatták a londoni hajléktalanszálló lakói, akiknek George Michael megmutatta, hogyan használják a számítógépet, és segített az önéletrajzaik megírásában is.

Az énekest júniusban ítélte egy londoni bíróság száz óra közmunkára - valamint két évre eltiltotta az autóvezetéstől -, mert októberben félig öntudatlanul találtak rá az autójában.

George Michael a bíróság előtt elismerte bűnösségét, ugyanakkor a fáradtságot és a receptre felírt gyógyszereket hibáztatta félig öntudatlan állapotáért.

"Szégyellem magam, hogy veszélybe sodortam másokat" - jelentette ki a popsztár.

Korábban a meghallgatáson kiderült, hogy marihuánát és egy GHB nevű, "folyékony Ecstasy-nak" is nevezett kábítószert találtak George Michael vérében, amikor tavaly októberben ráleltek Észak-Londonban. Ezeken kívül Zolpidem altató és Efexor nevű antidepresszáns nyomait is kimutatták.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×