eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Vádol az akcióhős: "Az FBI tette tönkre a karrieremet!"

Az FBI ellene folytatott vizsgálata tette tönkre a karrierjét - állítja Steven Seagal, akinek a filmjei egykor milliókat hoztak a stúdiók számára.

Seagal most beszélt először arról a vizsgálatról, amelyet öt évvel ezelőtt kezdett ellene az FBI; a Szövetségi Nyomozó Iroda azzal vádolta a filmsztárt, hogy megfélemlített egy újságírót és kapcsolatok fűzik a szervezett bűnözéshez.

Az egykori sztár most bocsánatkérést vár az FBI-tól. "A gyanúsítgatásaik nyomán cikkek ezrei jelentek meg arról, hogy megfélemlítem az újságírókat, és közöm van a maffiához. Emiatt a stúdiók nem adtak nekem munkát - tönkrement a karrierem" - állítja Seagal.

Az 56 éves sztár valaha kasszasikerek főszereplője volt. Az 1992-es Száguldó erőd 156 millió dollárt hozott - most viszont már csak olyan filmekben kap szerepet, amelyek moziba nem is kerülnek, csak DVD-n jelennek meg.

Az FBI a nyomozást Seagalnak egy Anthony Pellicano nevű volt magándetektívhez fűződő viszonya miatt kezdte meg; a férfi korábban több hollywoodi sztárnak, rendezőnek és stúdiónak is dolgozott, most viszont a börtönben várja a tárgyalását. Illegális lehallgatással és más bűncselekményekkel vádolják.

2002-ben került a rendőrség figyelmének középpontjába, amikor egy szabadúszó újságíró egy döglött halat, egy vörös rózsát és egy cetlit talált az autóján. A papíron pedig a figyelmeztetést: "állj le". Az újságíró annak idején Seagal és a sztár egyik volt üzlettársa után szimatolt.

Az FBI szóvivője nem volt hajlandó kommentálni Seagal vádjait, mondván, hogy "folyamatban lévő nyomozás ügyében nem nyilatkozhat". Az ügyészség szerint Seagalt soha semmivel nem vádolták.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×