eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lemondott a rakétáról egy sportcipőért

Nem akartak hinni a szemüknek a floridai rendőrök, mikor egy férfi egy levegő-föld rakétával állított be az őrsre. Floridában amnesztiát hirdettek azok számára, akik leadják engedély nélkül tartott fegyverüket.

Azok, akik a kampány keretében eladják a rendőrségnek illegálisan tartott fegyverüket, nem csupán amnesztiát kapnak, hanem egy pár sportcipőt vagy ötven dollárt készpénzben. Ráadásul a rendőrség nem kérdez semmit, így nem kell bevallaniuk, mióta van a fegyver engedély nélkül a birtokukban.

Az a férfi azonban, aki az 1,2 méter hosszú föld-levegő rakétát beszolgáltatta, elárulta a fegyver eredetét: állítólag a fészerben bukkant rá a múlt héten. Megpróbált megszabadulni a fegyvertől, amellyel "normális körülmények között" a repülőgépeket szokták leszedni, de nem sikerült.

Három szeméttelepen is próbálkozott, de mindenhonnan elzavarták - ezért hozta a rendőrségre, ahol egy márkás sportcipőt kapott érte a lánya számára.

Az orlandói rendőrség a föld-levegő rakéta mellett 310 fegyvert gyűjtött be a kampány ideje alatt. A legnagyobb sikert azonban a rakéta aratta. "Higgyék el, az ember soha nem tudhatja, mit talál - ha keresgél egy kicsit" - vélekedett a rendőrség szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×