eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Elhagyja Londont a Chelsea sztárja

Kapott még egy esélyt a menyasszonyától Frank Lampard, a Chelsea sztárja - de egyetlen feltétellel: ki kell költözniük Londonból, hogy a focistának ne legyen módja bulizni, és csinos nőkkel találkozni.

A pár már meg is kezdte a költözést a fulhami lakásból; a szállítómunkások egy egész teherautót pakoltak tele a dobozokkal, játékokkal. A családnak - a párnak egy kétéves és egy pár hónapos lánya van - azért nem kell összehúznia magát; a négymillió fontot érő londoni ingatlanból a saját, szintén ennyit érő surrey-i birtokukra költöztek át.

A hírek szerint a 29 éves spanyol szépség adott még egy esélyt a kapcsolatuknak - feltéve, hogy ezután rendesen viselkedik majd. Családapának pedig könnyebb lenni, ha az embert megkímélik a londoni édes élet kísértéseitől.

Lampard szemlátomást nem örül annak, hogy el kell hagynia imádott városát; meglehetősen elkeseredett képet vágott, amikor a fotósok lekapták az egyik étterem előtt. Életrajzában a focista Nyugat-Londont nevezte az igazi otthonának, holott Essex-ben született és nőtt fel.

"Ellen távol akarja tartani Franket a buliktól. Túl sok csinos nő veszi ott őt körül. Megígérte neki, hogy elfelejti a Las Vegas-i incidenst, ha Frank hajlandó otthagyni a haverjait, és bebizonyítja, hogy komolyan gondolja a kapcsolatukat" - állítja egy név nélkül nyilatkozó barát.

Ellen Rives és Frank Lampard az idénre tervez az esküvőt, de a boldog igen kimondásának még nincs pontos dátuma.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×