eur:
394.33
usd:
355.63
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Csodakastélyt vásárolt Nicolas Cage - nézze meg Ön is!

Egy XVIII. századi angliai kastély megvásárlásával bővítette tovább ingatlangyűjteményét Nicolas Cage. Az amerikai színész és családja szeptemberben várhatóan be is költözik a közel 5 millió fontért (1,8 milliárd forint) vásárolt kastélyba.

Az angliai Bath mellett található Midford-kastély lesz a Cage-család legújabb otthona. Az Oscar-díjas színésznek immár öt országban vannak ingatlanjai, köztük egy sziget a Bahamákon. Ezek összesített értéke eléri a 33 millió fontot (12 milliárd 342 millió forintot).

A kastély már önmagában is elmenne bármelyik kalandfilm helyszínének, a színészt azonban nem ez, hanem az azt körülvevő gyönyörű környék fogta meg - mesélte az ingatlan előző tulajdonosa.

"Van némi fantázia a kastélyban is, de ami igazán imponált Cage-nek, az a romantikus táj - van egy gyönyörű völgyünk ősfákkal. Amikor májusban itt járt, körbejárt az egész birtokon és úgy döntött: ez a hely neki való" - mondta Isabel Briggs.

Persze lehet, hogy más valamit is vonzónak talált az amerikai színész: a kastélyhoz tartozó 60 hektáros terület miatt a lesifotósoknak gyakorlatilag semmi esélyük sincs arra, hogy behatoljanak a család privát szférájába.

<

Romantikus tájban

Az épület egyébként nagyon jó állapotban van, rengeteg eredeti, XVIII. századi burkolattal és a korábbi tulajdonos szerint ezen Nicolas Cage sem akar változtatni.

"Nem hiszem, hogy lebontaná a belső burkolatot és leopárdbőr tapétával helyettesítené. Úgy tetszik neki, ahogy van" - osztotta meg benyomásait Isabel Briggs.

A filmenként 20 millió dollárt (3,6 milliárd forintot) kereső Nicolas Cage igencsak szorgos ingatlan-befektetőnek bizonyult. Jelen pillanatban 14 háza van, köztük az egyik Kaliforniában, ez a legendás John Wayne otthona volt.

Tavaly mindössze 1,2 millió fontért (450 millió forintért) vásárolt egy 28 szobás középkori erődöt Bajorországban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×