eur:
389.63
usd:
361.98
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Helyzetjelzővel követnék a börtönviselt iskolaigazgatót

Visszatérhet iskolaigazgatói posztjára az a brit férfi, akit a bíróság 15 hónapos börtönbüntetésre ítélt, mert közlekedési balesetet okozott. Az igazgatónak, ha valóban visszakerül a tanári pályára, elektronikus helyzetjelzőt kell majd viselnie.

Az általános iskolai igazgató, Paul Davies óránkénti 200 kilométeres sebességgel száguldott egy dél-walesi úton, amikor elvesztette uralmát Subaru Imprezája felett, és frontálisan ütközött egy szemből jövő Ford Fiestával.

A kisautót a 49 éves Kelvin Palmer vezette, aki valamivel több mint egy évvel a baleset után még mindig tolókocsihoz kötve él egy gondozóintézetben, családjától távol. Paul Davies néhány karcolással megúszta az ütközést.

A vétkes sofőrt 15 hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság, lehetséges azonban, hogy hamarabb szabadul, és akár még igazgatói székébe is visszaülhet, de elektronikus helyzetmeghatározót kell viselnie, hogy a rendőrség nyomon tudja követni a mozgását.

Kelvin Palmer sokkolta, hogy ilyesmi megtörténhet, pedig úgy tűnik, Paul Davies visszatérhet a tanításhoz.

"Ezt a pasit bűnösnek találta a bíróság, börtönbüntetésre ítélte, és most újra gyerekeket taníthat. Ezt tényleg képtelen vagyok felfogni" - magyarázta érzéseit a szerencsétlenül járt Kelvin Palmer.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×