eur:
394.56
usd:
356.02
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

A rejtélyes autó szerencsétlenséget hoz arra, aki beleül

Nem hozott szerencsét a japán márka két amerikai autótolvajnak: mindketten ugyanazt a Hondát lopták el röviddel egymás után, de a rendőrség hamar lecsapott rájuk.

A Honda Accordot először péntek hajnalban lovasították meg Tieton város közelében.

Egy rendőr röviddel 11 óra előtt látta a lopott autót, amelynek sofőrje éppen egy másik, ugyanolyan típusú kocsival versenyzett a közúton.

A járőr a két Honda után eredt, de időközben nyomát vesztette az egyiknek, amikor az elkanyarodott. A másikat pedig addig követte, amíg a tolvaj le nem parkolt vele; ezután gyalog loholt a nyomában.

A 21 éves férfi hazafelé tartott, és amikor odaért, a rendőr értesítette egyenruhás társait. A fiatalt autólopásért tartóztatták le.

Időközben a parkoló autóra egy másik tolvaj is szemet vetett: elhajtott a Hondával, de később ő is megállt, amikor észrevette, hogy az egyik kerék defektes. A rendőrök rá is lecsaptak.

Az egyenruhások most azt a sofőrt keresik, aki azt az Accordot vezette, amellyel az egyik peches tolvaj versenyezni kezdett. A rendőrök szerint az az autó is lopott.

Címlapról ajánljuk
Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Október elsejével indul az új ügyeleti ellátás Budapesten. A főváros az utolsó helyszín, így ezzel már az egész országban az Országos Mentőszolgálat által koordinált egységes alapellátási ügyeleti rendszer működik majd. Budapesten külön lesz a gyermek és a felnőtt ügyelet, a főváros és a kerületek javaslatára pedig lesz két nappali ellátóhely is, ahol a lakcímkártyával nem rendelkezők kaphatnak háziorvosi ellátást.

Az ítéletidő már lecsapott Németországra és Ausztriára, és ez még csak a kezdet

Szinte egyik pillanatról a másikra köszöntött be az ítéletidő Németországban és Ausztriában is. A meteorológusok mindkét országban aggódnak az elkövetkező napok időjárása miatt. Az illetékes hatóságok felkészültek az eddigi és a lehetséges károk elhárítására, a lakosságot szinte szüntelen figyelmeztetik az időjárás várható alakulására.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×