eur:
394.56
usd:
356.02
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

A sztárszínésznő sztriptíztánca - képekkel

Kivételesen nem magánéletbeli botrányai, hanem szakmája, a filmezés miatt írnak a lapok Lindsay Lohanről. A színésznő legújabb mozijában egy sztriptíztáncosnőt alakít, akit egy szadista sorozatgyilkos elrabol és megkínoz.

"Tudom, ki ölt meg" - ez a címe Lindsay Lohan legújabb filmjének, melyben az elsősorban bulizásairól és botrányairól elhíresült színésznő egy sztriptíztáncosnőt (Aubrey-t) alakít, akit elrabol és megkínoz egy szadista sorozatgyilkos.

Szökése után a sokkos állapotban lévő lány egy kórházban tér magához és azt állítja, hogy ő nem Aubrey, hanem az általa életre keltett sztriptíztáncos karakter.

"Először arra gondoltam:'Ezt nem tudom megcsinálni, inkább levágatom a lábam. Nem akarok ilyen jelenetekben szerepelni, inkább rendes akarok lenni'" - beszélt első érzéseiről Lindsay Lohan.

A színésznő szerint nagyon ódzkodott a szexjelenettől, de elvállalta, mert már nagyon szeretett volna színésznőként is a hírekben szerepelni.

Képekért kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Takács Péter: külön gyermekügyeleti központok lesznek Budapesten

Október elsejével indul az új ügyeleti ellátás Budapesten. A főváros az utolsó helyszín, így ezzel már az egész országban az Országos Mentőszolgálat által koordinált egységes alapellátási ügyeleti rendszer működik majd. Budapesten külön lesz a gyermek és a felnőtt ügyelet, a főváros és a kerületek javaslatára pedig lesz két nappali ellátóhely is, ahol a lakcímkártyával nem rendelkezők kaphatnak háziorvosi ellátást.

Az ítéletidő már lecsapott Németországra és Ausztriára, és ez még csak a kezdet

Szinte egyik pillanatról a másikra köszöntött be az ítéletidő Németországban és Ausztriában is. A meteorológusok mindkét országban aggódnak az elkövetkező napok időjárása miatt. Az illetékes hatóságok felkészültek az eddigi és a lehetséges károk elhárítására, a lakosságot szinte szüntelen figyelmeztetik az időjárás várható alakulására.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×