eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Modell lesz a jó kislányból

Modellként is bemutatkozott Emma Watson, aki Hermionét játssza a Harry Potter filmekben. A 17 éves lánynak van módszere arra, hogyan élhet valaki normális életet, akkor is, ha világsztár.

"Teljesen rossz úton járnak azok, akik testőrök gyűrűjébe menekülnek a rajongók leskelődő pillantása elől. A hírnevet akkor lehet a legegyszerűbben elviselni, ha az ember igyekszik a lehető legnormálisabb életet élni" - nyilatkozta a színésznő.

Ennek rész az iskola is. Emma jól tanul, és abban bízik, hogy felveszik a cambridge-i egyetem filozófia szakára.

A Potter-rajongóknak azonban nincs okuk aggodalomra: július 13-án kezdik vetíteni a brit mozikban a sorozat legújabb részét, és Emmának feltett szándéka, hogy szerepel a következőben is.

"Ingyen is vállalnám a szerepet" - nyugtatott meg Emma Watson.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×