eur:
395.34
usd:
356.61
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Késsel támadt felesége a golfsztárra

Késsel támadt felesége John Daly amerikai golfsztárra a Stanford St. Jude Championship elnevezésű torna alatt.

A 41 éves versenyző éjjel hívta ki memphisi villájába a rendőrséget, és feljelentést tett neje, Sherrie ellen, aki ekkorra már ismeretlen helyre távozott. A járőr nem talált kést a házban, de a golfozó arca csúnyán össze volt karmolva.

Daly - aki két Grand Slam-tornán diadalmaskodott a kilencvenes évek elején - másnap folytatta a hatmillió dollár összdíjazású viadalt, amely a jövő héten kezdődő US Open főpróbája. Az incidens ugyanakkor igencsak megviselhette, mert jelenleg csak a 74. helyen áll.

A golfsztár az elmúlt esztendőkben nem annyira eredményeivel, mint inkább botrányaival hívta fel magára a figyelmet: híres volt mértéktelen sör-, cigaretta- és csokoládéfogyasztásáról, részegen többször megverte sűrűn váltogatott feleségeit, hotelszobákban tört-zúzott, sőt előfordult, hogy egy tévét is kihajított az ablakon.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×