eur:
395.34
usd:
356.61
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Victoria Beckham szívesen használja az agyát

Victoria Beckham imádja a divatot, és egyáltalán nem zavarja, ha más is olyan ruhákat hord, mint ő. Az egykori énekesnőt újabban már nem zenei díjkiosztókra, hanem a londoni divathétre hívták zsűrizni.

A sztár általában miniruháival kelt nem kis feltűnést. Néhány napja egy női díjkiosztó gálán - ahol az év üzletasszonyának és az év brit asszonyának is megválasztották - egy olyan Karl Lagerfeld által tervezett ruhában vonult fel, amely nem sokat takart bájaiból. Többen meg is szólták emiatt, őt azonban ez egyáltalán nem érdekelte. Csak az volt számára fontos, hogy Lagerfeld szerint bombázóan nézett ki.

Mrs Beckham hasonló hosszúságú, pepitába hajló minit viselt a londoni divathéten, ahol a brit divattervezők élvonalának képviselői mellett ő is helyet kapott a zsűriben.

A sztár elárulta, hogy rajong a miniért, sőt, ami neki tetszik, azt általában másoknak is szívesen ajánlja. Az sem zavarta, amikor tavaly az MTV Movie Awards hollywoodi díjkiosztóján szinte ugyanúgy nézett ki, mint Cameron Diaz.

A háromgyermekes anyuka nemrég saját napszemüveg kollekciót dobott piacra, korábban egy parfümhöz adta a nevét, és tervezett már kézitáskát is, sőt, farmerjét is meg lehet már venni. Eddig 26 ruhát vagy kiegészítőt tervezett már, amiért számos bírálatot kapott.

Ezek azonban nem tántorítják el hobbijától. Mint mondta, imádja a kreatív tevékenységeket, amelyekben az agyát kell használnia. Bár még sok mindent nem tervezett, úgy érzi, nem kell, sőt, nem is akarja elkapkodni a karrierje építését, hiszen még 50 éves korában is ezzel szeretne foglalkozni.

A rendezvény után Victoria a The Daily Telegraph újságírójának azt is elárulta, hogy egy kicsit tart a júliusi költözéstől, amikortól családjával együtt Los Angelesbe települnek. David Beckham ugyanis, akinek futballkarrierje miatt költözik a család, még nem látta az ottani otthonukat.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×