eur:
395.34
usd:
356.61
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Szenzáció: Paris Hilton újra bilincsben!

Megbilincselve szállították el otthonából a börtönből csütörtökön kiengedett Paris Hiltont. Az örökösnőt egy Los Angeles-i bíróságra vitték, amely dönt arról: maradhat-e házi őrizetben vagy vissza kell mennie a rácsok mögé.

Bilincsben szállították el otthonából Paris Hiltont, akit a rendőrség egy Los Angeles-i bíróság elé visz, ahol a bíró dönt majd arról, hogy az örökösnőnek vissza kell-e mennie a rácsok mögé, vagy maradhat házi őrizetben.

Korábban a leginkább botrányairól elhíresült dúsgazdag nő azt mondta: nem szívesen menne a bíróságra, inkább folytassák le a tárgyalást telefonon.

Paris Hiltont azért ítélte egy bíróság végül 23 naposra csökkentett börtönbüntetésre, mert annak ellenére volán mögé ült, hogy korábban bevonták a jogosítványát.

A 26 éves örökösnő ugyan bevonult a börtönbe, ám hamarosan pszichiátert kellett hozzá hívni, mivel nem bírta elviselni a börtönléttel járó helyzetet.

Lee Baca seriff ezt követően csütörtökön kiengedte a börtönből Paris Hiltont, akit házi őrizetbe helyeztek. Négy hálószobás, három fürdőszobás házában alighanem könnyebben viselné el a hátralévő napokat...

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×