eur:
389.69
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bizarr vallomás: démonivá vált a sztárproducer

Több korábbi barátnője szerint is személyiség-változáson ment át a Beatles volt zenei producere, Phil Spector, amikor visszautasították. A gyilkossággal vádolt férfi tárgyalásán Dianne Ogden elmondta: Spector fegyvert nyomott az arcába.

Dianne Ogden a gyilkossággal vádolt Phil Spector Los Angeles-i tárgyalásán elmondta, hogy a zenei producer fegyvert fogott rá, és azzal akarta szexre kényszeríteni. A nő szerint az eset 1989-ben történt a férfi villájában egy fogadás után.

A zenei producer volt barátnőjének vallomása szerint Phil Spector először egy puskával közelített felé, majd egy pisztolyt vett fel, és az arcára irányította. A nő megkérte a producert, hogy nyugodjon meg, tegye le a fegyvert, és engedje el őt.

"Rám kiabált. Nem az az ember volt, akibe beleszerettem. Démonivá vált, pokolian megijesztett" - idézte fel Dianne Ogden.

A tárgyalás során korábban Spector egy másik volt barátnője, Dorothy Melvin is azt állította, hogy a férfi fegyverrel fenyegette, amikor távozni akart a házból.

A per során az ügyészek felhasználják a zeneszerző korábbi feleségének önéletrajzi könyvében megjelenteket is. Ronnie Spector leírja azt a történetet, amikor a férfi megmutatta neki a pincéjében tárolt aranykoporsót, és megfenyegette a nőt, ha elhagyja egy Rolling Stones-tagért, akkor megöli.

A vád szerint a zenei producer villájában megölte a pincérnőként dolgozó Lana Clarksont 2003-ban, miután visszautasította közeledését. Spectort 2003 novemberében tartóztatták le, majd egymillió dolláros óvadékért szabadlábra helyezték.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×